Bestil din tømrer i Ringsted hos Lindrup Byg

 

Lindrup udfører alle former for byggeri i Ringsted og opland. Vi har stor lokal kendskab til Ringsted og opland og kommer gerne til dig og bygger om, renoverer eller måske bygger helt nyt hus.

Vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerfaget for både erhvervsvirksomheder og selvfølgelig private kunder med hus eller lejlighed. Vi kan levere og udskifte vinduer og døre i alle størrelser og materialer. Skal du have nyt tag eller måske bare have renoveret det gamle klarer vi også det. Vi tilbyder at lave ombygninger og tilbygninger samt nybygninger i totalentreprise eller i delentreprise.

Udover byggeri til private i Ringsted kan vi også tilbyde opførelse af industri- og lagerhaller og forskellige landbrugsbygninger.

 

Lidt om Ringsted

 

Ringsted er en af Sjællands ældste byer, en købstad med ca 22.500 indbyggere. Byen er dog ikke gammel i sin fremtoning men ligner mere en moderne handelsby med et rigt kulturliv, der byder på både teater, musikhus og kongrescenter. Ringsted ligger midt på Sjælland lige ved motorvej E20 og med gode togforbindelser til resten af landet. Der er mange gode grunde til at bo og bygge i Ringsted, læs mere om byen her eller på kommunens hjemmeside her